امشب یه تصمیمی گرفتم . که جدیه

خودم میدونم تصمیمایی ک اینجوری و اینموقع میگیرم و بار ها و بارها درموردش فکر میکنم الکی نیست کاملا جدیه و من روش مصمم هستم

راهیو انتخاب کردم ک میخوام پاش وایستم .

تصمیم گرفتم این یک ماه رو عالی بخونم جوری ک وقتی شب خواستم بخوابم ب خودم بگم خسته نباشید امروز فوق و العاده بودی .

کلاسای نکته و تست شرکت کردم ک همه دبیراش درجه یک هستن و میمونه تلاش من . میخوام عالی تلاش کنم این یک ماه رو .

میخوام ب خودم اعتماد کنم .

با تلاش من و توکل ب خدا میشه .

میخوام این یه ماه رو ادم نباشم

میخوام جانانه و از ته دلم براش بجنگم 

با وجود اینکه زندگیم حواشی هایی داره ولی میخوام ب هیچکدومشون فکر نکنم .

حتی از یسری افراد دوری کنم

از یسری اخبار دوری کنم . از این گوش بگیرم و  از اون گوش در کنم

از یسری اتفاقاتی ک میفته چشم پوشی کنم .

میخوام یک ماه ادم کاملا خودخواهی باشم

همه چیزو فقط برای خودم بخوام .

به کسی نگفتم . ب جز یکی از بهترین دوستام ک بهش اعتماد دارم . ک میدونم بدمو نمیخواد . 

مامانم و بابامم هیچ وقت بدمو نمیخوان ولی اینبار حتی ب اوناهم نگفتم چون راستش ترسیدم .ترسیدم بگم با حرفایی مثل . (اینم مثل همیشه . تو میگی ولی . ای بابا توهم ر بار میگی . )

اینبار تصمیمم واقعا جدیه و خودم میدونم تا چه حد قراره بهش پایبند باشم . برای همین ترسیدم بگم تا با این حرفا ناراحتم کنن . دوست ندارم کسی بدونه از دور و اطرافیان برای همین یه راز ش  .

یه بایدی هست ک نمیدونم چیه یعنی میدونم چیه ولی نمیخوام بگم . اون بایده بهم میگه ک تو بایییید به هدفت  برسی باید .

اینستاگراممو خیلی دوست داشتم اینطور نبود ک دائم توش باشم روزی یکبار نهایت دوبار ولی بستمش . پاکش نکردم بستم ک همون حکم پاک کردن رو داره  چون رمزش یادم نیست:))

میخوام این یه ماه رو بجنگم .

یا میشه یا باید بشه .

البته به امید خدا^_^

تامام

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاطرات یک جوان غریب دانيال طاهري فر Maria فرش ماشيني کاشان Shahriar Hanife آموزش زبان چینی Ali1387Ahora Gary