امشب یه تصمیمی گرفتم . که جدیه
خودم میدونم تصمیمایی ک اینجوری و اینموقع میگیرم و بار ها و بارها درموردش فکر میکنم الکی نیست کاملا جدیه و من روش مصمم هستم
راهیو انتخاب کردم ک میخوام پاش وایستم .
تصمیم گرفتم این یک ماه رو عالی بخونم جوری ک وقتی شب خواستم بخوابم ب خودم بگم خسته نباشید امروز فوق و العاده بودی .
کلاسای نکته و تست شرکت کردم ک همه دبیراش درجه یک هستن و میمونه تلاش من . میخوام عالی تلاش کنم این یک ماه رو .
میخوام ب خودم اعتماد کنم .
با تلاش من و توکل ب خدا میشه .
میخوام این یه ماه رو ادم نباشم
میخوام جانانه و از ته دلم براش بجنگم
با وجود اینکه زندگیم حواشی هایی داره ولی میخوام ب هیچکدومشون فکر نکنم .
حتی از یسری افراد دوری کنم
از یسری اخبار دوری کنم . از این گوش بگیرم و از اون گوش در کنم
از یسری اتفاقاتی ک میفته چشم پوشی کنم .
میخوام یک ماه ادم کاملا خودخواهی باشم
همه چیزو فقط برای خودم بخوام .
به کسی نگفتم . ب جز یکی از بهترین دوستام ک بهش اعتماد دارم . ک میدونم بدمو نمیخواد .
مامانم و بابامم هیچ وقت بدمو نمیخوان ولی اینبار حتی ب اوناهم نگفتم چون راستش ترسیدم .ترسیدم بگم با حرفایی مثل . (اینم مثل همیشه . تو میگی ولی . ای بابا توهم ر بار میگی . )
اینبار تصمیمم واقعا جدیه و خودم میدونم تا چه حد قراره بهش پایبند باشم . برای همین ترسیدم بگم تا با این حرفا ناراحتم کنن . دوست ندارم کسی بدونه از دور و اطرافیان برای همین یه راز ش .
یه بایدی هست ک نمیدونم چیه یعنی میدونم چیه ولی نمیخوام بگم . اون بایده بهم میگه ک تو بایییید به هدفت برسی باید .
اینستاگراممو خیلی دوست داشتم اینطور نبود ک دائم توش باشم روزی یکبار نهایت دوبار ولی بستمش . پاکش نکردم بستم ک همون حکم پاک کردن رو داره چون رمزش یادم نیست:))
میخوام این یه ماه رو بجنگم .
یا میشه یا باید بشه .
البته به امید خدا^_^
تامام
درباره این سایت